REASeuro

Over REASeuro

REASeuro biedt oplossingen voor álle vraagstukken waar explosieven een onderdeel van de uitdaging vormen. Met specialisten op uiteenlopende terreinen maken wij de wereld een stukje veiliger.

Onze historie

REASeuro is ruim 26 jaar geleden gestart als eerste civiele bedrijf op het gebied van het opsporen ontplofbare oorlogsresten (OOO). Met het ontstaan van REASeuro werd de explosieven opsporingsbranche op de kaart gezet. In 1998 werd door REASeuro het huidige 5-fasenplan voor OOO-bodemonderzoek ontwikkeld, wat de basis heeft gevormd voor het huidige CS-OOO (Certificatieschema voor het Opsporen van Ontplofbare Oorlogsresten), welke door het Ministerie van SZW in 2007 bekrachtigd is binnen de ARBO-wetgeving.

Sinds enige jaren houden we ons naast onshore OOO-vraagstukken ook bezig met offshore UXO (unexploded ordnance) onderzoek, en zijn allerlei partijen op het maritieme vlak van dienst middels het opsporen en eventueel vernietigen van ontplofbare oorlogsresten op zee.

Onze afdeling Educatie is in 1999 in het leven geroepen om opleidingen te verzorgen op het vlak van explosieven en explosieven opsporing, en inmiddels hebben we het grootste aanbod aan opleidingen op het vlak van OOO. We mogen diverse klanten binnen de onshore en offshore branche tot onze klanten rekenen. Ook overheid (politie, brandweer, defensie) en bijvoorbeeld banken weten ons te vinden.

Op het vlak van Counter Terrorisme en Extremisme (CTER) bieden we advies en uitvoering op het vlak van conventionele, maar ook geïmproviseerde explosieven (IED’s). Dit doen we door middel van opleidingen (bijvoorbeeld de opleiding tot bomverkenner) maar ook door het leveren van personeel en expertise.

Inspectie | REASeuro

Overheden en bedrijven kunnen bij REASeuro niet alleen terecht voor een brede scope aan advies en opleidingen, maar ook voor uitvoering middels het opsporen, neutraliseren en ruimen van niet-gesprongen explosieven.

REASeuro beschikt over specialisten met ruime EOD-ervaring en maakt gebruik van de meest geavanceerde detectie- en analysetechnieken, zowel onshore als offshore.

Lees hier meer over REASeuro!
+2 Foto's

Kan ik je verder helpen?

Ik beantwoord graag al je vragen over openstaande vacatures!

Mijn contactgegevens: Ad van Riel 013 518 60 76
a.vanriel@reaseuro.com Contact opnemen