REASeuro

Willem, Kraanmachinist en Assistent OOO-deskundige

"Ik werk bij HFS Civiele Techniek, het zusterbedrijf van REASeuro. Hoewel HFS Civiele Techniek een zelfstandig bedrijf is, zijn we nauw met REASeuro verbonden en voeren we bijna alle civieltechnische activiteiten voor hen uit bij de opsporing van conventionele explosieven."

Geschreven door: Willem (36)

Ik ben Kraanmachinist en Assistent OOO-deskundige. Destijds heb ik voor REASeuro gekozen omdat het interessant werk is; er zijn weinig bedrijven die dit werk doen en de combinatie civiele techniek en explosieven opsporen is zeldzaam.
Voor mijn huidige baan ben ik een jaar of 10 Kraanmachinist bij een grondverzet bedrijf geweest en ook 6 jaar Spoorkraanmachinist.

Wat mij het meeste aanspreekt in mijn werk is de afwisseling. We komen op veel verschillende plaatsen door heel het land. Daarnaast zit ik de ene week bijvoorbeeld op de kraan, de andere week ben ik actief als Assistent OOO-deskundige en help ik met inmeten, het benaderen van objecten enzovoorts.

De manier van werken, de hoge mate van kennis over explosieven en de grote interesse van iedereen in ons vakgebied maken HFS Civiele Techniek en REASeuro voor mij aansprekende bedrijven. Alle collega’s zijn zeer gemotiveerd om projecten veilig en vakkundig uit te voeren.

De sfeer op projecten is zeer goed; er wordt veel gelachen en naar elkaar geluisterd. Natuurlijk helpen we elkaar waar nodig.

Kan ik je verder helpen?

Ik beantwoord graag al je vragen over openstaande vacatures!

Mijn contactgegevens: Ad van Riel 013 518 60 76
a.vanriel@reaseuro.com Contact opnemen