REASeuro

Monika (52), Adviseur

"REASeuro is een bedrijf dat betrokken is bij zijn werknemers, en proactief bezig met de organisatie, wat vertrouwen geeft."

Geschreven door: Monika (52)

"Na een eerste kennismakingsgesprek met het hoofd van afdeling Advies was ik positief verrast over het werkveld! Ik had geen kennis van explosieven, maar inmiddels blijkt mijn achtergrond erg goed toepasbaar te zijn voor fase 2 van het explosievenonderzoek; de Projectgebonden Risicoanalyse.

Voorheen werkte ik als Irrigatiespecialist, en als Rioleringsspecialist bij een ingenieursbureau waar ik me bezig hield met ontwerp en modellering van riool- en watersystemen. De praktische ervaring die ik heb opgedaan bij de organisatie van projecten (van ontwerp tot aanleg) is bij REASeuro goed toepasbaar, met name qua inzicht in uitvoering van civieltechnische werken.
Ik ben aan de Internationale Agrarische Hogeschool Larenstein (IAHL) te Velp afgestudeerd als Wateringenieur, met de studierichting Internationaal Watermanagement. Geotechnische basiskennis, civieltechnische aspecten en geo-gerefereerde computertoepassingen komen nu allemaal van pas.

Hoewel mijn werk vooral bestaat uit het opstellen van rapporten, is de uitgangspositie van elk rapport weer anders. Elk project heeft een ander oorlogsverleden en mogelijk aanwezige NGE, andere bodemgegevens, grondroerende werkzaamheden die naoorlogs hebben plaatsgevonden en die gaan plaatsvinden. Voor goed advies is een juiste interpretatie van juiste gegevens van belang. Daarnaast is de samenwerking met, onder andere, mijn collega-Historici en ook de (Senior) OOO-deskundigen belangrijk voor aanvulling van informatie die ik mis; leuk en leerzaam dus! In combinatie met het bezoeken van projectlocaties is het een afwisselende baan.

REASeuro is een specialistisch bedrijf met een verscheidenheid aan disciplines en collega’s die elk met hun eigen expertise gedreven en betrokken zijn om kennis te delen en in te zetten voor het bedrijf. Werknemers krijgen de mogelijkheid tot het volgen van (interne) opleidingen en bij aanvang krijg je een gedegen introductie, ruimte en tijd om je vertrouwd te maken met het vakgebied. REASeuro is een bedrijf dat betrokken is bij zijn werknemers en proactief bezig met de organisatie, wat vertrouwen geeft."

Junior Adviseur Monika (52) | REASeuro
Meer verhalen van collega's

Willem (36), Kraanmachinist en Assistent OOO-deskundige

Willem (36)

"Ik werk bij HFS Civiele Techniek, het zusterbedrijf van REASeuro. Hoewel HFS Civiele Techniek een zelfstandig bedrijf is, zijn we nauw met REASeuro verbonden en voeren we bijna alle civieltechnische activiteiten voor hen uit bij de opsporing van conventionele explosieven."

Maykel (47), Projectcoördinator

Maykel (47)

"Bij REASeuro zijn de lijntjes kort, deuren staan altijd open en er wordt open en eerlijk gecommuniceerd."

Kan ik je verder helpen?

Ik beantwoord graag al je vragen over openstaande vacatures!

Mijn contactgegevens: Judith de Klijn 013 518 60 76
j.deklijn@reaseuro.com Contact opnemen