REASeuro

Maykel (47), Projectcoördinator

"Bij REASeuro zijn de lijntjes kort, deuren staan altijd open en er wordt open en eerlijk gecommuniceerd."

Geschreven door: Maykel (47)

"Ik ben werkzaam als Projectcoördinator voor de afdeling Uitvoering. In vorige functies als Projectleider stond ik als verantwoordelijke graag zelf ook in de klei om werk uit te voeren (al was het maar om binding te houden met de uitvoerenden). Na 13 jaar in de wereld van leidingen gezeten te hebben, was ik op zoek naar een functie die mijn interesses kon combineren met mijn kennis en kunde; metaaldetectie, WOII geschiedenis en techniek. Na een belletje met REASeuro over een toevallig openstaande vacature was mijn keuze snel gemaakt!

In het verleden heb ik als Projectleider bij een netwerkbeheerder gewerkt en als Projectleider realisatie bij een producent van kunststof leidingen. Mijn huidige functie is moeilijk te vergelijken met vorige beroepen, want de wereld van NGE (Niet Gesprongen Explosieven) is voor mij met niets anders te vergelijken. Van origine ben ik Boekhouder, maar ik heb daar niets mee gedaan. Mijn hart lag altijd bij techniek, maar het schooladvies was destijds om iets anders te gaan doen omdat ik me in woord en geschrift prima kan uiten. Het balletje kan soms raar rollen…

REASeuro is het eerste bedrijf dat zich volledig gespecialiseerd heeft in het opsporen van munitie uit de Tweede Wereldoorlog, maar de enige “one-stop-shop” voor alle activiteiten van Historisch Vooronderzoek tot en met het uit de grond lepelen van munitie. De lijntjes zijn kort, deuren staan altijd open en er wordt open en eerlijk gecommuniceerd. Over het algemeen wordt er ondanks de hectische momenten flink gelachen. We nemen ons zelf ook niet te serieus en dat werkt wel zo prettig. Daar hou ik van."

 

Projectcoördinator Uitvoering Maykel | REASeuro
Meer verhalen van collega's

Willem (36), Kraanmachinist en Assistent OOO-deskundige

Willem (36)

"Ik werk bij HFS Civiele Techniek, het zusterbedrijf van REASeuro. Hoewel HFS Civiele Techniek een zelfstandig bedrijf is, zijn we nauw met REASeuro verbonden en voeren we bijna alle civieltechnische activiteiten voor hen uit bij de opsporing van conventionele explosieven."

Lotte (25), GIS-specialiste

Lotte (25)

"Zeg nou zelf, hoe tof klinkt het nou om op een verjaardagsfeestje te kunnen vertellen dat je helpt bij het opsporen van explosieven?!"

Kan ik je verder helpen?

Ik beantwoord graag al je vragen over openstaande vacatures!

Mijn contactgegevens: Judith de Klijn 013 518 60 76
j.deklijn@reaseuro.com Contact opnemen