REASeuro

Jurian (30), OOO-deskundige

Mijn naam is Jurian, en ik ben sinds juni 2018 werkzaam als OOO-deskundige bij REASeuro.

Geschreven door: Jurian (30)

Na de HAVO ben ik rechtstreeks bij Defensie aan de slag gegaan, waar ik met veel plezier werkzaam geweest ben bij de Pantsergenie (landmacht). Na 11 jaar was ik echter toe aan nieuwe uitdaging buiten defensie; tijdens een reünie van mijn uitzending kwam ik een oud-collega tegen die bij REASeuro werkte, en zo is het balletje gaan rollen.

Mijn functie bij REASeuro sluit goed aan bij mijn verleden bij Defensie, mede omdat ik daar diverse opleidingen heb gevolgd met betrekking tot munitie en dergelijke. Tijdens mijn missie in Afghanistan was mijn functie onder andere ‘search’ (het zoeken naar IED’s) dus een detector is mij niet vreemd.

Wat mij erg aanspreekt aan mijn baan is de afwisseling van het werk. We draaien mooie projecten op veel verschillende locaties in Nederland en soms ook in het buitenland. Daarnaast werken we nauw samen in een hecht teamverband en we zijn veel buiten.

REASeuro is een kleinschalig bedrijf met een goede sfeer op de werkvloer en een open structuur waar je echt jezelf kunt zijn. Er wordt met goede opleidingen veel geinvesteerd in de mensen die er werken, om elkaar beter te maken. We zijn erg professioneel, maar er is ook veel humor op momenten dat het kan!

Meer verhalen van collega's

Tom (25), Junior Historicus

Tom (25)

"Bevlogenheid voor de Tweede Wereldoorlog en het veiliger maken van Nederland (en de wereld) waren twee aspecten bij REASeuro die mij naar het werkveld en de functie trokken."

Maykel (47), Projectcoördinator

Maykel (47)

"Bij REASeuro zijn de lijntjes kort, deuren staan altijd open en er wordt open en eerlijk gecommuniceerd."

Kan ik je verder helpen?

Ik beantwoord graag al je vragen over openstaande vacatures!

Mijn contactgegevens: Judith de Klijn 013 518 60 76
j.deklijn@reaseuro.com Contact opnemen